Materiale de constructii si fitinguri

Produse

Cele mai vandute produse:

Vopsea AEROSOL - ART COLOR
Vopsea sintetica nitrocelulozica cu uscare ultra-rapida si putere mare de acoperire; pentru uz interior si exterior. Culori: RAL (1021, 5010, 6002, 6005, 7001, 2004, 3000, 3003, 5002, 5012, 9005, 9006, 9010, 4002, 7011, 2006, 1016, 4005, 5012, 3002).
Vopsea AEROSOL - ART (argintiu / auriu)
Vopsea sintetica nitrocelulozica cu uscare ultra-rapida si putere mare de acoperire; pentru uz interior si exterior.
Zinc - aluminiu spray
Spray pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice; rezista la temperaturi de pana la 300
C-spray lucios / mat
Vopsea de inalta calitate pe baza de rasina sintetica, rezistenta la intemperii, adecvata pentru aplicatii casnice si hobby; Culori disponibile - o gama variata de culori mate si lucioase: alb, negru, verde, albastru, rosu, galben, albastru ultramarin, maro, rosu inchis si maro-bej.
C-spray neon
Vopsea acrilica fluorescenta ideala pentru decoratiuni si hobby, pentru aplicatii de interior si exterior; Culori: roz, galben, rosu.
C-spray bronz
Vopsea (bronz) cu uscare rapida, pe baza de rasina sintetica, pentru aplicatii casnice si hobby, de uz interior; Adecvata pentru lemn, metal, aluminiu, sticla, piatra, carton, hartie, ciment, portelan, diferite mase plastice.
C-spray rezistent la temperatura
Vopsea speciala pe baza de rasina siliconica rezistenta la temperaturi ridicate (690
L-spray radiator
Vopsea pe baza de rasina sintetica cu uscare rapida, rezistenta la caldura; Adecvata pentru calorifere, boilere; Culori: maro, alb.
L-spray sanitar
Vopsea pe baza de rasina sintetica, cu uscare rapida, rezistenta la umiditate; Adecvata pentru accesoriile de baie si bucatarie din lemn, nuiele, metal, plastic, piatra si sticla; Culori: alb, bej, magnolie.
Gold / Crom / Cupru efect
Vopsea ce confera efectul auriu / de crom/ de cupru; Uscare rapida, randament si putere mare de acoperire; se poate aplica pe orice suprafata neteda, lucioasa, metal, lemn, masa plastica, rigida etc.
Marmura efect
Vopsea decorativa cu efect elegant de marmura; Eficienta in special pe suprafete cu culori inchise; Culori: alb, negru, auriu, argintiu.
Granit efect
Vopsea decorativa pe baza de apa, cu aspect de granit; Culori: auriu, argintiu, antracit, maro, turquoise, albastru.