Materiale de constructii si fitinguri

Produse

Cele mai vandute produse:

CHR 15
Chit de rosturi profesional, pentru toate tipurile de placi ceramice Pentru interior si exterior. Pentru rosturi pana la 5 mm. Nu fisureaza, timpi mari de lucru, calitate a culorii constanta in timp, disponibil intr-o gama variata de culori. Este utilizat la chituirea placarilor din baie si bucatarie, chituirea pardoselilor de gresie portelanata ale spatiilor comerciale, balcoanelor, teraselor, scarilor, preparat cu flexibilizant, se foloseste la piscine, placari pe betoane supuse la contractii, placari pe pardoseli din placi aglomerate din lemn sau termoizolate cu polistiren extrudat. Cantitate: sac de 5 Kg Randament: 1 sac de 5 Kg / 12 mp
Apla Joint Filler
Chit de rosturi pentru gips-carton, masa de spaclu Utilizari: se foloseste pentru umplerea rosturilor placilor din gips-carton, pentru remedierea suprafetelor placilor din gips-carton zgariate sau lovite si pentru spacluirea unor suprafete mai mari. Caracteristici tehnice: Consum: 0,3 - 0,4 kg/mp, in cazul folosirii la imbinari; 1 - 1,5 kg/mp, in cazul folosirii ca material de umplere. Disponibil in ambalaje de 5 si 20 kg.
Apla Stoco
Chit acrilic pentru lemn si perete Utilizari: se poate folosi pentru beton, lemn si tencuiala. Uniformizeaza suprafetele si umple crapaturile, formand o suprafata durabila si neteda. Suprafata de acoperire: 2 ~ 3 mp/k Disponibil in ambalaje de 0.8 si 1 kg.