Materiale de constructii si fitinguri

Produse

Cele mai vandute produse:

Etanseizant siliconic universal/sanitar
Mastic siliconic acetic rezistent la intemperii, umiditate, raze UV; Tipuri: universal si sanitar (contine fungicide).
Silicon de temperatura
Mastic siliconic acetic rezistent la temperatura ridicata; Adera pe numeroase suprafete; Intarire rapida: formeaza pelicula dupa 6 min; Elongatie la rupere foarte mare; Proprietati dielectrice bune; Tixotropic: nu curge; Rezista la temperaturi intre -60
Banda siliconica de etansare
Banda siliconica de etansare autoadeziva, pentru baie si bucatarie.
Etanseizant acrilic
imbina materiale de constructie; foarte maleabil; Nu crapa, nu imbatraneste; Poate fi vopsit; rezistent la intemperii.
Etanseizant siliconic neutral pentru constructii
Etanseizant siliconic neutral pentru constructii Producator: BISON Mastic siliconic neutral pentru materiale de constructii; Nu ataca si nu corodeaza metalul; nu contine acid acetic.
Etanseizant refractar
Bazat pe sticla solubila; se lipeste de metal, caramida si beton; Rezistent pana la temperatura de 1000
Polymax
Adeziv si etansant universal de inalta performanta, avand la baza polimer MS; Pentru lipirea si etansarea unei largi game de materiale pe aproape toate suprafetele; Folosibil in interior sau in exterior; poate fi vopsit.
Super Glue Automatic Pen
Lipeste materiale neporoase, precum metalul, cauciucul si diferite mase plastice; Lichid; lipeste in cateva secunde, are putere superioara de lipire; Ambalaj dozator
Super Glue Industrial
Adeziv cianoacrilat lichid in sticla; Ambalaj cu volum suplimentar, cu un ajutaj neblocabil pentru o usoara refolosire; Ambalajul nu poate fi deschis de copii; Lipeste majoritatea materialelor sintetice, metal, cauciuc, portelanuri, lemn si pluta.
Super Glue Universal
Adeziv cianoacrilat universal Lipeste majoritatea materialelor sintetice, metal, cauciuc si portelan; Foarte rapid, foarte rezistent.
Bison Bond
Adeziv cioanocrilat tixotropic (nu curge), de inalta calitate, cu intarire rapida; Lipeste puternic imbinari dificile din lemn in cateva secunde (nu are capacitate de umplere); Usor de utilizat; foarte rapid: 10 - 15 secunde.
S-39 Flux pentru cositoriri
Flux universal pentru lipiri (cositoriri), utilizabil pentru toate metalele (mai putin aluminiu).
Pasta - R (Pasta rosie) de lipit
Pasta (rosie) de lipit universala pentru cupru, alama, bronz, fier, otel, zinc, staniu, plumb.
S-39 Metall Paste
Pasta de lipit cu continut de staniu sau cupru. Utilizabila la lipirea tevilor de cupru de la instalatiile de gaz si apa, cu diametrul pana la 54 mm. si a fitingurilor de cupru si alama.