Materiale de constructii si fitinguri

Produse

Cele mai vandute produse:

Spuma poliuretanica pentru montaj
Spuma de poliuretan sub forma de aerosol (spray), care adera rapid; Destinat pentru o etansare rapida si usoara, pentru o umplere si izolare rapida a imbinarilor mai mari, cusaturilor (sudurilor) si crapaturilor, contra pierderii de caldura, frigului, curentului de aer, zgomotului si a umezelii; Caracteristici de mare expansiune, se intareste rapid in contact cu umezeala din aer; rezistent la temperaturi intre -40
Gun Foam
Spuma poliuretanica monocomponenta care se intareste prin absorbtia umiditatii din aer; Produs ecologic: fara CFC, nu ataca stratul de ozon; Pentru etansare, izolare si umplere la imbinari, goluri, crapaturi; poate fi dozat cu precizie; viteza mare de pulverizare; Aderenta excelenta la multe tipuri de suprafete; Rezista la caldura, apa si multe chimicale; se poate vopsi.
Silicone Acryl - W
Aplicare: umple crapaturi si spatii ce trebuie imbinate (max. 12%) Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC Culori: negru, alb, gri, maro
Silicone - Sanitary
Aplicare: umple crapaturile din bai, dusuri, bucatarii, debarale Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC Culori: alb, gri-transparent, transparent, opac, gri, maro, bej
Silicone - 1001U
Aplicare: silicon de luciu foarte bun, destinat umplerii spatiilor dintre obiectele sanitare, din jurul ferestrelor si usilor, umplerii diverselor crapaturi ce pot aparea la masini sau barci. Nu se recomanda pentru acvarii Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC Culori: negru, alb, transparent, gri, maro
PU-Winterfoam
Aplicare: spuma cu proprietati de izolament termic si acustic, ce poate fi folosita in multiple scopuri. Total pura, spuma este inerta chimic, rezista la temperaturi intre -40 si +90 ºC. Mai mult, are aderenta excelenta pe aproape toate materialelor de construit. Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC. intotdeauna pastrati aerosolii in pozitie verticala. Culori: verde deschis
Recypur DBS 9802 ~ NBS
Aplicare: utilizatorul de spuma PU este aproape intotdeauna responsabil cu indepartarea aerosolilor din pozitiile de constructie ~ si intampina des probleme in aceasta actiune. Recypur ofera posibilitatea rezolvarii acestei probleme intr-un mod responsabil si protector al mediului inconjurator. Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC Culori: rosu deschis
Tectane Silicone Spray (protect and lubricant)
Aplicare: potrivit pentru plastic, lemn, cauciuc si metal. Formeaza o pelicula curata si protejeaza impotriva oxidarii si coroziunii. Agent excelent pentru surubaraie.
Tectane Zinc Spray (matt)
Aplicare: este un excelent izolant impotriva coroziunii metalelor. Se poate vopsi dupa aplicare, rezista la mari temperaturi (pana la +300 ºC) si are aderenta excelenta pe aproape toate metalele.
Tectane Matt Black Lacquer Spray (aderenta buna)
Aplicare: pentru protectia suprafetelor de metal ce sunt expuse direct fenomenelor naturale; de asemenea , pentru lemn, ciment, poliester si suprafete vopsite. Protejeaza impotriva ruginirii.
Tectane Air Spray (neinflamabil)
Aplicare: destinat special pentru a curata de praf zone greu accesibile: tastaturi, componente electronice, mecanisme de ceas, instrumente fine, aparatura audio-video, si altele. Spray-ul este inflamabil, se poate aplica chiar si pe spoturile luminoase de mare putere.
Tectane Teflon Spray (eminent)
Aplicare: lubrifiant transparent, folosit ca agent de separare si alunecare pentru metal, cauciuc si alte materiale si suprafete. Potrivit pentru uz in domeniul tehnologiei electrice, in domeniul mecanicii, in procesarea plasticului, hartiei si industria textila.
Tectane Adhesive Spray (universal)
Aplicare: foarte potrivit pentru micile probleme de aderenta atunci cand va ocupati cu diverse operatiuni serioase sau va umpleti timpul cu un hobby. Pentru apareiajul hartiei, carton, lemn, furnir subtire, textile, cauciuc, folii de plastic (exceptand PVC-urile si polietilena). Este curat si rapid, transparent, simplu de folosit si economic.
Tectane De-Icer Spray (efectiv pana la -30sC)
Aplicare: dezgheaţa ferestrele ingheţate ale maşinilor, uşile, balamalele şi toate felurile de barete izolate. Potrivit pentru aplicari şi in interior, şi in exterior. Acţioneaza rapid, nu formeaza pete, nu conţine alcool metilic, are efect de curaţare.
Tectane Leak Detection Spray (testat DVGW)
Aplicare: adecvata special pentru a gasi usor eventuale sparturi pe mixturile flansate, pe conducte, pe anvelope si valve de masini, biciclete, motociclete si tiruri. Nu provoaca stari negative ale pielii si nu dauneaza mediului. Non-inflamabil, anti-coroziv si non-toxic. Salveaza energie si costuri. Testat in concordata cu DIN 30657 (DVGW).
Tectane Silicone Spray (lubrifiant si protector)
Aplicare: lubrifiant fara grasimi, protejeaza si mentine in conditie buna lemnul, cauciucul, metalul, plasticul. Formeaza o pelicula curata si protejeaza impotriva oxidarii si corodarii. Previne acumularea reziduurilor adezive, mentine partile de cauciuc in conditii bune ~ nu ingheata si nu se lipesc de alte obiecte.
Tectane Contact Spray (universal)
Aplicare: pentru intretinerea instalatiilor electrice in vehiculele cu motor, cum sunt intrerupatoarele, conexiunile prin cablu, intrerupatoarele mecanice sau manuale, sigurantele fuzibile, contactele, distribuitoarele de curent si instrumentele electrice. Protejeaza de coroziune si umezeala, indeparteaza curentii de scurgere la pamant si pierderea de voltaj, imbunatateste randamentul motoarelor electrice, faciliteaza trecerea curentului electric.
Tectane Anti-Spatter Spray (silicone free)
Aplicare: este un excelent produs de curatare si protectie pentru procesul de coroiaj. Nu contine silicon.
Backer Rod
Aplicare: se foloseste ca material de umplere in mixturi - pentru a crea dimensiunea de mixtura potrivita, ca sa poata fi aplicat siliconul. Diametre variate, de la 6 pana la 50 mm.
Crown Band
Aplicare: banda din cauciuc - 100 m lungime - pentru finisarea diferitelor procese de glazuire. Partea de exterior poate fi combinata cu un silicon elastic si banda PE.