Materiale de constructii si fitinguri

Produse

Cele mai vandute produse:

Stex - pentru desfundarea scurgerilor
Granule deblocante pentru tevile de scurgere, indeparteaza reziduurile organice (resturi de sapun, par, grasime, resturi alimentare) din tevile de scurgere ale vanelor, chiuvetelor, sifoanelor de scurgere. Nu ataca tevile.
Durolin - Burete abraziv
Burete abraziv din fibre sintetice pentru curatarea rapida si usoara a metalelor. Utilizabil pentru tevi si fitinguri in vedera pregatirii pentru lipire.
Adeziv pentru blocarea suruburilor
Substanta de fixare; Fixeaza piulite, bolturi, suruburi, in asa fel incat, mai tarziu, ele sa poata fi desurubate; etanseaza imbinari cu filet; Protejeaza filetul contra ruginei; rezistent la socuri si vibratii.
Adeziv pentru electronica
Acopera un strat electric conductor cu argint solid; Destinat efectuarii sau repararii de conexiuni conductoare electrice; Se lipeste pe sticla, metal, cauciuc si bachelita.
Hot Melt Glue Gun Super
Pistol de lipit cu baton adeziv fuzibil pentru uz semiprofesional; Utilizabil pentru o gama larga de materiale; Puternic, rapid si usor de utilizat.
Hot Melt Glue Gun Hobby
Pistol de lipit cu baton de adeziv fuzibil pentru hobby si decoratiuni; Utilizabil pentru o gama larga de materiale; Puternic, rapid si usor de utilizat.
Adeziv pentru sticla
Adeziv pentru sticla in miniseringa, incolor; Lipeste sticla si cristal, intre ele si pe metal; nu este adecvat pentru acvarii, sticla laminata de protectie sau pentru sticla fumurie; Se intareste rapid la lumina ultravioleta.
Adeziv pentru textile
Lipeste materiale textile, iuta si fibra de cocos; Poate fi folosit pentru tivuri, reparatii de imbracaminte si colaje; Rezistent la spalare.
Air Max Moisture Absorber
Contine cristale care reduc umiditatea; Combate condensul, umiditatea, mirosurile rancede; Inodor; curat si usor de folosit; poate fi reincarcat.
Spray antimucegai
Distruge mucegaiul, algele si muschii din salile de baie, fatade si ornamente.
Grund antiigrasie
Impregnant alb hidrofob; previne condensul si umezeala penetranta, petele de mucegai si igrasie de pe peretii interiori.
Vopsea anticondens
Impregnant monocomponent pe baza de dispersii acrilice pentru prevenirea condensului si mucegaiului.
Pasta pentru curatat mainile
Crema de curatat mainile, dezinfectanta Curata mainile murdare pana in adancul porilor; indeparteaza uleiul, grasimea, smoala, bitumul, cerneala, vopselele alchidice si nitrate. PH neutru; curata si protejeaza pielea.
Lubritall
Lubrifiant multi-functional si produs de mentinere / ulei penetrant teflonul. Protejeaza metalul impotriva coroziunilor si a umezelii impenetrabile. Desprinde partile ruginite de pe metal; indeparteaza murdaria.
Imal
Ulei penetrant, de calitate foarte buna, pe baza de grafit. Se foloseste foarte usor pentru indepartarea ruginii si a materialelor oxidate: bolt-uri, piulite, flanse, balamale, incuietori. Are actiune preventiva daca se aplica in timpul montarii.
Silicon spray
Spray lubrifiant universal si antiaderent pe baza de ulei siliconic. Hidrofug impermeabilizant, antipraf, impiedica depunerea si acumularea murdariei. Netoxic 100%, utilizabil in industria alimentara.
Teflon spray
Spray lubrifiant de inalta calitate pe baza de ulei mineral si teflon. Pentru sarcini grele si indelungate; ideal pentru combinatiile metal-plastic ale diferitelor mecanisme.
Detector pentru scurgeri de gaze
Spray pentru detectarea scurgerilor de gaz, oxigen, freon, gaz comprimat. Utilizabil si pentru gaze combustibile.
Zinc spray - Galvatec
Compus pe baza de pulbere de zinc, ce contine peste 98% zinc, pentru protejarea catodica a suprafetelor metalice neprotejate si a ansamblurilor sudate. Asigura o protectie anticoroziva foarte rezistenta.
Metal Polish
Pasta pentru curatat suprafetele metalice, ce confera obiectelor o stralucire deosebita. indeparteaza mizeria si rugina de la primul tratament, lasand un strat protector si lucios, de lunga durata. Datorita ingredientilor activi, protectia suprafetei este absolut remarcabila.
Metal Polish Liquid
Produs lichid pentru curatat suprafetele metalice. Ingredientele de calitate superioara asigura o curatare intensa, si in acelasi timp blanda a suprafetelor atacate de intemperiile vremii si a suprafetelor lipsite de stralucire. Acest produs confera o noua stralucire produselor invechite. Simplu de aplicat si ideal pentru suprafete intinse. Acest produs emana si un miros placut.