Materiale de constructii si fitinguri

Produse

Cele mai vandute produse:

Pentru armarea muchiilor
Cu plasa integrata, pentru armarea muchiilor; Bara de 2,5 ml
Profil de soclu lacrimar
Profil de soclu lacrimar pentru sistemul de termoizolatie Ceresit VWS Bara de 2,5 ml; Latime variabila, in functie de grosimea polistirenului.
Profil ANGOLO
Profil de etansare intre finisaje si mascarea marginilor nefinisate. Profilul impiedica acumularea mizeriei si instalarea mucegaiului in zonele muchiilor concave si faciliteaza curatarea acestor zone, altfel greu accesibile. Se monteaza orizontal, vertical sau perimetral; pozarea se face mascat sub finisaj.
Profil BELL
Profil de etansare intre finisaje si mascarea marginilor nefinisate. Profilul Bell asigura o foarte buna protectie a muchiilor convexe, racordarea estetica a elementelor de finisaj si mascarea marginilor nefinisate in cazul gresiei, faiantei, etc. Se monteaza vertical, orizontal sau perimetral; pozarea se face mascat sub finisaj.
Profil CORNER
Profil de etansare intre finisaje si mascarea marginilor nefinisate. Profilul Corner realizeaza un racord de etansare intre finisaje si mobilierul sanitar (intre faianta si vana, blaturi, etc ), acolo unde exista umezeala pronuntata. Se monteaza orizontal sau vertical; pozarea se face peste finisaje cu ajutorul siliconului special pentru medii umede.
Profil LISTELLO
Profil de etansare intre finisaje si mascarea marginilor nefinisate. Profilul Listello este un excelent accent decorativ. Se poate folosi ca si brau, invecinat pe ambele laturi de acelasi material, sau ca element intermediar intre finisaje de tipuri sau culori diferite. Se monteaza vertical sau orizontal; pozarea se face mascat sub finisaj.