Materiale de constructii si fitinguri

Produse

Cele mai vandute produse:

CHR 15
Chit de rosturi profesional, pentru toate tipurile de placi ceramice Pentru interior si exterior. Pentru rosturi pana la 5 mm. Nu fisureaza, timpi mari de lucru, calitate a culorii constanta in timp, disponibil intr-o gama variata de culori. Este utilizat la chituirea placarilor din baie si bucatarie, chituirea pardoselilor de gresie portelanata ale spatiilor comerciale, balcoanelor, teraselor, scarilor, preparat cu flexibilizant, se foloseste la piscine, placari pe betoane supuse la contractii, placari pe pardoseli din placi aglomerate din lemn sau termoizolate cu polistiren extrudat. Cantitate: sac de 5 Kg Randament: 1 sac de 5 Kg / 12 mp
Apla Joint Filler
Chit de rosturi pentru gips-carton, masa de spaclu Utilizari: se foloseste pentru umplerea rosturilor placilor din gips-carton, pentru remedierea suprafetelor placilor din gips-carton zgariate sau lovite si pentru spacluirea unor suprafete mai mari. Caracteristici tehnice: Consum: 0,3 - 0,4 kg/mp, in cazul folosirii la imbinari; 1 - 1,5 kg/mp, in cazul folosirii ca material de umplere. Disponibil in ambalaje de 5 si 20 kg.
Apla Stoco
Chit acrilic pentru lemn si perete Utilizari: se poate folosi pentru beton, lemn si tencuiala. Uniformizeaza suprafetele si umple crapaturile, formand o suprafata durabila si neteda. Suprafata de acoperire: 2 ~ 3 mp/k Disponibil in ambalaje de 0.8 si 1 kg.
All Purpose
Adeziv de contact universal Mare putere de lipire, lipeste instantaneu; Rezistent pana la temperatura de 70
Adeziv spray
Adeziv de contact pulverizabil Lipeste hartie, fotografii, afise si spume de polieter intre ele, dar si pe lemn, placa aglometata din lemn, sticla, beton si metal. De asemenea, este adecvat pentru fixarea temporara - de exemplu: la sabloane. Usor de aplicat, rapid si puternic; rezistent la umiditate.
Bison Kit
Adeziv cu performante exceptionale, universal; Putere superioara de lipire; Lipeste: plastic laminat, lemn, cauciuc, piele, intre ele sau pe suport de lemn, beton, metal; Rezista pana la temperatura de 70
Adeziv de contact universal
Rezistent la temperaturi pana la +70
Rasina epoxi rapida
Adeziv bicomponent, transparent Seringa dubla; Se intareste in 10 minute; Putere superioara de lipire; Rezista pana la temperatura de 70º C; Rezistent la apa, acizi diluati, ulei si alti solventi (200 kg. / cm2).
Rasina epoxi universala
Adeziv bicomponent Siringa dubla; Timp de imbinare: 2 ore; Putere superioara de lipire; Rezista pana la temperatura de 80
Rasina epoxi pentru metale
Adeziv bicomponent Seringa dubla; Culoare gri; Otel lichid; Poate fi perforat, pilit, slefuit / polizat; Rezista pana la temperaturi de 100
Bisonite
Adeziv poliuretanic bicomponent de inalta performanta; Lipeste o multitudine de materiale (metal, beton, lemn, materiale sintetice), chiar daca alti adezivi nu dau rezultatele dorite. Rezistenta maxima: 160kg / cm2.
Adeziv poliuretanic bicomponent
Adeziv universal din doua componente Lipeste o gama larga de materiale sintetice; Putere superioara, umple gaurile, rezistent la vreme nefavorabila si la apa (si cea de mare); Rezistent la temperaturi de la -30
Montagekit
Adeziv-pasta pentru imbinarea materialelor de constructie; Pentru uz interior si exterior; Flexibil, rezistent la apa; Prin folosirea acestui adeziv, consumatorul nu mai foloseste cuie si suruburi unde nu este strict necesar.
Super Wood D3
Adeziv pentru lemn, bazat pe poliacetat de vinil; Culoare alba; Pentru uz interior si exterior; Rezistent la apa, puternic, rapid; Uscat, devine un strat transparent; Se supune regulamentului DIN 68602 B3 / EN 204 D3
PU Max Timber Liquid
Adeziv pentru lemn bazat pe poliuretan; Culoare maro; Rezistent la orice fel de conditii climatice, precum si la apa; Foarte puternic; Se supune regulamentului DIN 68602 B4/ EN 204 D4
PU Max Expres
Adeziv pentru lemn, tixotropic, bazat pe poliuretan; Traslucid; Foarte puteric la lipire; Rezistent la orice fel de conditii climatice. Se supune regulamentului din DIN 68602 B4 / EN 204 D4
Vynil Plastic
Adeziv pentru imbinarea de PVC moale Transparent; Ramane flexibil; rezistent la apa; Rezista pana la temperatura de 70
Bison Plastic
Adeziv pentru PVC rigid
Polystirene Adhesive
Adeziv-pasta pentru fixarea placilor si foilor de polistiren. Neinflamabil.
Flooring universal
Adeziv pentru mocheta si linoleum Pentru imbinarea de mochete (din textile, latex sau cu PVC) si linoleum; pentru lipirea bucatilor de mocheta. Calitate superioara; rezistent la frig.
Adeziv pentru mochete si linoleum
Pentru lipirea de linoleum si mocheta. Foarte economic; neinflamabil.
Mastic pentru conducte PVC sub presiune
Adeziv sintetic pentru conducte PVC de presiune cu capacitate de umplere; Transparent; tixotropic; foarte puternic la lipire; Rezistent la presiune, apa calda si rece, precum si la diferite substante chimice de uz casnic.
Adeziv sintetic pentru imbinarea de garnituri si tevi PVC ri
Transparent; rapid; foarte puternic la lipire; Rezistent la apa fierbinte si rece, precum si la diferite chimicale de uz casnic.
Universal
Adeziv de uz casnic Transparent; calitate exceptionala; Se usuca rapid; rezistent la apa.
Universal Hobby
Adeziv de uz casnic universal Devine transparent dupa aplicare; Ne-inflamabil; rezistent la apa.
Enamel Fix
Pasta pentru repararea emailului Repara emailul sarit de pe chiuvete, cazi, lavoare, frigidere, masini de spalat, aragazuri si masini de gatit pe plita ceramica; Rezistent la apa fierbinte, acizi diluati; Rezistent la temperaturi de la -20
Wallpaper Paste
Adeziv pentru tapet - universal Produs pe baza de amidon; Pentru toate tipurile de tapet: normal, greu, special.
Wallpaper Paste Normal / Heavy
Produs pe baza de celuloza de inalta calitate; Pentru toate tipurile de tapet: usor, normal, greu din hartie, simplex, duplex, acrilic.
Banda dublu-adeziva pentru interior
Banda poroasa autoadeziva pe ambele fete; Culoare alba; flexibilitate permanenta; Rezistenta la umiditate; rezistenta la frig si caldura.
Car Tape
Banda poroasa autoadeziva pe ambele fete; Pentru repararea si fixarea accesoriilor in automobile, barci si caravane; Pentru uz intern si extern; culoare neagra; Rapid, simplu si avantajos; Foarte rezistenta, aderenta puternica; rezistenta la apa.
Carpet Tape
Banda adeziva pe ambele fete, pentru fixarea si innadirea mochetei si a covoarelor; Usor de folosit; aderenta puternica; usor de inlaturat.
Etanseizant siliconic universal/sanitar
Mastic siliconic acetic rezistent la intemperii, umiditate, raze UV; Tipuri: universal si sanitar (contine fungicide).
Silicon de temperatura
Mastic siliconic acetic rezistent la temperatura ridicata; Adera pe numeroase suprafete; Intarire rapida: formeaza pelicula dupa 6 min; Elongatie la rupere foarte mare; Proprietati dielectrice bune; Tixotropic: nu curge; Rezista la temperaturi intre -60
Banda siliconica de etansare
Banda siliconica de etansare autoadeziva, pentru baie si bucatarie.
Etanseizant acrilic
imbina materiale de constructie; foarte maleabil; Nu crapa, nu imbatraneste; Poate fi vopsit; rezistent la intemperii.
Etanseizant siliconic neutral pentru constructii
Etanseizant siliconic neutral pentru constructii Producator: BISON Mastic siliconic neutral pentru materiale de constructii; Nu ataca si nu corodeaza metalul; nu contine acid acetic.
Etanseizant refractar
Bazat pe sticla solubila; se lipeste de metal, caramida si beton; Rezistent pana la temperatura de 1000
Polymax
Adeziv si etansant universal de inalta performanta, avand la baza polimer MS; Pentru lipirea si etansarea unei largi game de materiale pe aproape toate suprafetele; Folosibil in interior sau in exterior; poate fi vopsit.
Super Glue Automatic Pen
Lipeste materiale neporoase, precum metalul, cauciucul si diferite mase plastice; Lichid; lipeste in cateva secunde, are putere superioara de lipire; Ambalaj dozator
Super Glue Industrial
Adeziv cianoacrilat lichid in sticla; Ambalaj cu volum suplimentar, cu un ajutaj neblocabil pentru o usoara refolosire; Ambalajul nu poate fi deschis de copii; Lipeste majoritatea materialelor sintetice, metal, cauciuc, portelanuri, lemn si pluta.
Super Glue Universal
Adeziv cianoacrilat universal Lipeste majoritatea materialelor sintetice, metal, cauciuc si portelan; Foarte rapid, foarte rezistent.
Bison Bond
Adeziv cioanocrilat tixotropic (nu curge), de inalta calitate, cu intarire rapida; Lipeste puternic imbinari dificile din lemn in cateva secunde (nu are capacitate de umplere); Usor de utilizat; foarte rapid: 10 - 15 secunde.
S-39 Flux pentru cositoriri
Flux universal pentru lipiri (cositoriri), utilizabil pentru toate metalele (mai putin aluminiu).
Pasta - R (Pasta rosie) de lipit
Pasta (rosie) de lipit universala pentru cupru, alama, bronz, fier, otel, zinc, staniu, plumb.
S-39 Metall Paste
Pasta de lipit cu continut de staniu sau cupru. Utilizabila la lipirea tevilor de cupru de la instalatiile de gaz si apa, cu diametrul pana la 54 mm. si a fitingurilor de cupru si alama.
Spuma poliuretanica pentru montaj
Spuma de poliuretan sub forma de aerosol (spray), care adera rapid; Destinat pentru o etansare rapida si usoara, pentru o umplere si izolare rapida a imbinarilor mai mari, cusaturilor (sudurilor) si crapaturilor, contra pierderii de caldura, frigului, curentului de aer, zgomotului si a umezelii; Caracteristici de mare expansiune, se intareste rapid in contact cu umezeala din aer; rezistent la temperaturi intre -40
Gun Foam
Spuma poliuretanica monocomponenta care se intareste prin absorbtia umiditatii din aer; Produs ecologic: fara CFC, nu ataca stratul de ozon; Pentru etansare, izolare si umplere la imbinari, goluri, crapaturi; poate fi dozat cu precizie; viteza mare de pulverizare; Aderenta excelenta la multe tipuri de suprafete; Rezista la caldura, apa si multe chimicale; se poate vopsi.
Silicone Acryl - W
Aplicare: umple crapaturi si spatii ce trebuie imbinate (max. 12%) Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC Culori: negru, alb, gri, maro
Silicone - Sanitary
Aplicare: umple crapaturile din bai, dusuri, bucatarii, debarale Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC Culori: alb, gri-transparent, transparent, opac, gri, maro, bej
Silicone - 1001U
Aplicare: silicon de luciu foarte bun, destinat umplerii spatiilor dintre obiectele sanitare, din jurul ferestrelor si usilor, umplerii diverselor crapaturi ce pot aparea la masini sau barci. Nu se recomanda pentru acvarii Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC Culori: negru, alb, transparent, gri, maro
PU-Winterfoam
Aplicare: spuma cu proprietati de izolament termic si acustic, ce poate fi folosita in multiple scopuri. Total pura, spuma este inerta chimic, rezista la temperaturi intre -40 si +90 ºC. Mai mult, are aderenta excelenta pe aproape toate materialelor de construit. Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC. intotdeauna pastrati aerosolii in pozitie verticala. Culori: verde deschis
Recypur DBS 9802 ~ NBS
Aplicare: utilizatorul de spuma PU este aproape intotdeauna responsabil cu indepartarea aerosolilor din pozitiile de constructie ~ si intampina des probleme in aceasta actiune. Recypur ofera posibilitatea rezolvarii acestei probleme intr-un mod responsabil si protector al mediului inconjurator. Conditii de pastrare: in ambalajul original, la temperaturi intre 5 si 25 ºC Culori: rosu deschis
Tectane Silicone Spray (protect and lubricant)
Aplicare: potrivit pentru plastic, lemn, cauciuc si metal. Formeaza o pelicula curata si protejeaza impotriva oxidarii si coroziunii. Agent excelent pentru surubaraie.
Tectane Zinc Spray (matt)
Aplicare: este un excelent izolant impotriva coroziunii metalelor. Se poate vopsi dupa aplicare, rezista la mari temperaturi (pana la +300 ºC) si are aderenta excelenta pe aproape toate metalele.
Tectane Matt Black Lacquer Spray (aderenta buna)
Aplicare: pentru protectia suprafetelor de metal ce sunt expuse direct fenomenelor naturale; de asemenea , pentru lemn, ciment, poliester si suprafete vopsite. Protejeaza impotriva ruginirii.
Tectane Air Spray (neinflamabil)
Aplicare: destinat special pentru a curata de praf zone greu accesibile: tastaturi, componente electronice, mecanisme de ceas, instrumente fine, aparatura audio-video, si altele. Spray-ul este inflamabil, se poate aplica chiar si pe spoturile luminoase de mare putere.
Tectane Teflon Spray (eminent)
Aplicare: lubrifiant transparent, folosit ca agent de separare si alunecare pentru metal, cauciuc si alte materiale si suprafete. Potrivit pentru uz in domeniul tehnologiei electrice, in domeniul mecanicii, in procesarea plasticului, hartiei si industria textila.
Tectane Adhesive Spray (universal)
Aplicare: foarte potrivit pentru micile probleme de aderenta atunci cand va ocupati cu diverse operatiuni serioase sau va umpleti timpul cu un hobby. Pentru apareiajul hartiei, carton, lemn, furnir subtire, textile, cauciuc, folii de plastic (exceptand PVC-urile si polietilena). Este curat si rapid, transparent, simplu de folosit si economic.
Tectane De-Icer Spray (efectiv pana la -30sC)
Aplicare: dezgheaţa ferestrele ingheţate ale maşinilor, uşile, balamalele şi toate felurile de barete izolate. Potrivit pentru aplicari şi in interior, şi in exterior. Acţioneaza rapid, nu formeaza pete, nu conţine alcool metilic, are efect de curaţare.
Tectane Leak Detection Spray (testat DVGW)
Aplicare: adecvata special pentru a gasi usor eventuale sparturi pe mixturile flansate, pe conducte, pe anvelope si valve de masini, biciclete, motociclete si tiruri. Nu provoaca stari negative ale pielii si nu dauneaza mediului. Non-inflamabil, anti-coroziv si non-toxic. Salveaza energie si costuri. Testat in concordata cu DIN 30657 (DVGW).
Tectane Silicone Spray (lubrifiant si protector)
Aplicare: lubrifiant fara grasimi, protejeaza si mentine in conditie buna lemnul, cauciucul, metalul, plasticul. Formeaza o pelicula curata si protejeaza impotriva oxidarii si corodarii. Previne acumularea reziduurilor adezive, mentine partile de cauciuc in conditii bune ~ nu ingheata si nu se lipesc de alte obiecte.
Tectane Contact Spray (universal)
Aplicare: pentru intretinerea instalatiilor electrice in vehiculele cu motor, cum sunt intrerupatoarele, conexiunile prin cablu, intrerupatoarele mecanice sau manuale, sigurantele fuzibile, contactele, distribuitoarele de curent si instrumentele electrice. Protejeaza de coroziune si umezeala, indeparteaza curentii de scurgere la pamant si pierderea de voltaj, imbunatateste randamentul motoarelor electrice, faciliteaza trecerea curentului electric.
Tectane Anti-Spatter Spray (silicone free)
Aplicare: este un excelent produs de curatare si protectie pentru procesul de coroiaj. Nu contine silicon.
Backer Rod
Aplicare: se foloseste ca material de umplere in mixturi - pentru a crea dimensiunea de mixtura potrivita, ca sa poata fi aplicat siliconul. Diametre variate, de la 6 pana la 50 mm.
Crown Band
Aplicare: banda din cauciuc - 100 m lungime - pentru finisarea diferitelor procese de glazuire. Partea de exterior poate fi combinata cu un silicon elastic si banda PE.
Canepa
Canepa pentru etansarea asamblarilor filetate. Se foloseste in combinatie cu pasta (verde) SILPAT.
Silpat - Pasta de etansare pentru canepa
Pasta (verde) pentru etansarea imbinarilor filetate la instalatiile de gaz (natural, butan, propan etc.) cu exceptia oxigenului. in combinatie cu canepa, se foloseste la instalatiile de alimentare cu apa.
Banda Teflon pentru instalatii de gaze
Banda de teflon pentru etansarea imbinarilor metalice filetate cu diametrul pana la 50 mm. Atestare GASTEC pentru instalatii de gaz cu presiune pana la 0,2 bar si temperaturi intre - 20
Adeziv Easy Fit
Adeziv anaerobic pentru filete.
Griffon Teflon Tape
Banda de teflon DIN / DVGH.
Vaselina siliconica
Vaselina siliconica pentru instalatii sanitare.
Banda autoadeziva din spuma flexibila - Profil I
Spatiu de etansare:1 - 4 mm Se comercializeaza la blistere de 7,5 m si la 15 m Culori: alb, maro
Banda adeziva din cauciuc EPDM - Profil K
Spatiu de etansare: 2 - 3 mm Se comercializeaza la blistere de 7,5 mm, 15 mm si rola de 100 m Diverse culori: alb, maro
Banda autoadeziva din cauciuc EPDM - Profil P
Spatiu de etansare: 3 - 5 mm Se comercializeaza la blistere de 7,5 m la 15 m si rola de 100 m
Banda autoadeziva din burete - Depanisol
Se comercializeaza la banda de 12 x 6 mm ~ 10 m si 9 x 6 mm ~ 10 m Culori: alb
Stex - pentru desfundarea scurgerilor
Granule deblocante pentru tevile de scurgere, indeparteaza reziduurile organice (resturi de sapun, par, grasime, resturi alimentare) din tevile de scurgere ale vanelor, chiuvetelor, sifoanelor de scurgere. Nu ataca tevile.
Durolin - Burete abraziv
Burete abraziv din fibre sintetice pentru curatarea rapida si usoara a metalelor. Utilizabil pentru tevi si fitinguri in vedera pregatirii pentru lipire.
Adeziv pentru blocarea suruburilor
Substanta de fixare; Fixeaza piulite, bolturi, suruburi, in asa fel incat, mai tarziu, ele sa poata fi desurubate; etanseaza imbinari cu filet; Protejeaza filetul contra ruginei; rezistent la socuri si vibratii.
Adeziv pentru electronica
Acopera un strat electric conductor cu argint solid; Destinat efectuarii sau repararii de conexiuni conductoare electrice; Se lipeste pe sticla, metal, cauciuc si bachelita.
Hot Melt Glue Gun Super
Pistol de lipit cu baton adeziv fuzibil pentru uz semiprofesional; Utilizabil pentru o gama larga de materiale; Puternic, rapid si usor de utilizat.
Hot Melt Glue Gun Hobby
Pistol de lipit cu baton de adeziv fuzibil pentru hobby si decoratiuni; Utilizabil pentru o gama larga de materiale; Puternic, rapid si usor de utilizat.
Adeziv pentru sticla
Adeziv pentru sticla in miniseringa, incolor; Lipeste sticla si cristal, intre ele si pe metal; nu este adecvat pentru acvarii, sticla laminata de protectie sau pentru sticla fumurie; Se intareste rapid la lumina ultravioleta.
Adeziv pentru textile
Lipeste materiale textile, iuta si fibra de cocos; Poate fi folosit pentru tivuri, reparatii de imbracaminte si colaje; Rezistent la spalare.
Air Max Moisture Absorber
Contine cristale care reduc umiditatea; Combate condensul, umiditatea, mirosurile rancede; Inodor; curat si usor de folosit; poate fi reincarcat.
Spray antimucegai
Distruge mucegaiul, algele si muschii din salile de baie, fatade si ornamente.
Grund antiigrasie
Impregnant alb hidrofob; previne condensul si umezeala penetranta, petele de mucegai si igrasie de pe peretii interiori.
Vopsea anticondens
Impregnant monocomponent pe baza de dispersii acrilice pentru prevenirea condensului si mucegaiului.
Pasta pentru curatat mainile
Crema de curatat mainile, dezinfectanta Curata mainile murdare pana in adancul porilor; indeparteaza uleiul, grasimea, smoala, bitumul, cerneala, vopselele alchidice si nitrate. PH neutru; curata si protejeaza pielea.
Lubritall
Lubrifiant multi-functional si produs de mentinere / ulei penetrant teflonul. Protejeaza metalul impotriva coroziunilor si a umezelii impenetrabile. Desprinde partile ruginite de pe metal; indeparteaza murdaria.
Imal
Ulei penetrant, de calitate foarte buna, pe baza de grafit. Se foloseste foarte usor pentru indepartarea ruginii si a materialelor oxidate: bolt-uri, piulite, flanse, balamale, incuietori. Are actiune preventiva daca se aplica in timpul montarii.
Silicon spray
Spray lubrifiant universal si antiaderent pe baza de ulei siliconic. Hidrofug impermeabilizant, antipraf, impiedica depunerea si acumularea murdariei. Netoxic 100%, utilizabil in industria alimentara.
Teflon spray
Spray lubrifiant de inalta calitate pe baza de ulei mineral si teflon. Pentru sarcini grele si indelungate; ideal pentru combinatiile metal-plastic ale diferitelor mecanisme.
Detector pentru scurgeri de gaze
Spray pentru detectarea scurgerilor de gaz, oxigen, freon, gaz comprimat. Utilizabil si pentru gaze combustibile.
Zinc spray - Galvatec
Compus pe baza de pulbere de zinc, ce contine peste 98% zinc, pentru protejarea catodica a suprafetelor metalice neprotejate si a ansamblurilor sudate. Asigura o protectie anticoroziva foarte rezistenta.
Metal Polish
Pasta pentru curatat suprafetele metalice, ce confera obiectelor o stralucire deosebita. indeparteaza mizeria si rugina de la primul tratament, lasand un strat protector si lucios, de lunga durata. Datorita ingredientilor activi, protectia suprafetei este absolut remarcabila.
Metal Polish Liquid
Produs lichid pentru curatat suprafetele metalice. Ingredientele de calitate superioara asigura o curatare intensa, si in acelasi timp blanda a suprafetelor atacate de intemperiile vremii si a suprafetelor lipsite de stralucire. Acest produs confera o noua stralucire produselor invechite. Simplu de aplicat si ideal pentru suprafete intinse. Acest produs emana si un miros placut.